Hallo!

In deze bijzondere tijd zoeken wij naar mogelijkheden om met elkaar verbonden te blijven, te bemoedigen en te informeren. Graag nodigen wij u uit om u te abonneren op de nieuwsbrief van het Kerkelijk Centrum (voorheen nieuwsbrief jeugdwerk KC). 

Na het inschrijven moet u zelf nog uw inschrijving definitief te maken. Vanuit de AVG is dit verplicht. De nieuwsbrief wordt in principe maandelijks rond de eerste van de maand verzonden. Echter gezien de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus zal het op dit moment vaker zijn. Wellicht beland deze de eerste keer in uw spambox (ongewenste mail). Als u hem daarna na uw inbox verplaatst en aangeeft dat het geen ongewenste mail is zal dit daarna waarschijnlijk niet meer gebeuren.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar jeugdwerkkc@hotmail.com of scriba.kc@hervormd-ermelo.nl.

Bent u al geabonneerd op de nieuwsbrief van het jeugdwerk dan ontvangt u de nieuwsbrief van het Kerkelijk Centrum automatisch.

Hartelijke groet,

Annet Kuyt (scriba)
Maaike Bikker 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp